Lista mea de bloguri

duminică, 24 octombrie 2010

BeautyForShops


Acum ceva vreme am primit un newsletter de la e-cosmetic in care acestia isi prezentau noul site dedicat special "celor pentru care shoppingul de cosmetice porneste de la 250 de ron" numit sugestiv BeautyForShops. Acest site propune un soi de wholesale, doar ca produsele pot fi cumparate individual, adica en-detail. Singura conditie impusa este ca suma finala sa fie de minim 250 de ron, asa cum ni se sugereaza din scurta descriere a proaspatului site lansat.
Eu am pus mana de la mana cu sora mea si am comis-o si de data aceasta....livrarea a fost gratuita, prin curier, in aproximativ 24 de ore de cand ne-a sunat un angajat pentru confirmarea comenzii!


Foarte promti si.....evident, cumparaturi extrem de convenabile :)

Dupa cum se poate vedea din poza, am achizitionat fonduri de ten , rimeluri, tusuri si blushuri...toate au fost sigilate, etichetate peste ambalaj de cei de la e-cosmetic cu un translat in limba romana. Etichetele au fost de fapt singurul minus din aceasta tranzactie deoarece dupa ce am incercat sa le dezlipesc au ramas cam inestetice produsele :))...dar, evident, nu asta conteaza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu